Od 22. juna
20

Cinema City: Stižu "Grozan ja 3", novi "Transformersi", "Lovac ili lovina" i "Luda djevojačka"

Od 22. juna četiri nova filmska naslova stižu na repertoar Cinema Cityja.

"Grozan ja" (Despicable Me 3) je animirana avantura rediteljskog dvojca Pierre Coffina i Kylea Balda, koju će najmlađa publika imati priliku pogledati pretpremijerno 24. juna u Cinema Cityju.

Avanture Grua, Lucy, njihovih predivnih kćerkica – Margo, Edith i Agnes – i Malaca u filmu "Grozan ja 3". Steve Carellu i Kristen Wig se pridružuje Trey Parker, koautor globalnog fenomena "South Park" i brodvejskog hita Knjiga mormona. Parker pozajmljuje glas negatvcu Balthazaru Bratu, nekadašnjoj dječijoj TV zvijezdi. On je postao opsjednut likom koji je tumačio osamdesetih i ispostavit će se da je najstrašniji Gruov neprijatelj do sad.

"Transformersi: Posljednji vitez 3D" (Transformers: The Last Knight) je akcijska avantura reditelja Michaela Baya, a glavne likove u filmu tumače Mark Wahlberg, John Goodman i Anthony Hopkins.

Pripovjedač Anthony Hopkins nas uvodi u priču historijskim prizorima uz scene viteza na konjima, zapaljenim strijelama do nacističke Njemačke pa sve do savremenog doba. Grad je devastiran, Optimus Prime pluta beživotno u svemiru, a Cade Yeager je tražen od vlasti. Da stvar bude gora, nezaustavljiva sila zla ide prema Zemlji.

"Lovac ili lovina?" (The Hunters Prayer) je akcijski triler reditelja Jonathana Mostowa, a glavne uloge tumače Sam Worthington, Odeya Rush i Amy Landecker.

Ovaj triler prati Lucasa, osamljenog ubicu koji je unajmljen da ubije mladu ženu Ellu, koja uživa u suncu u malom toskanskom gradiću sa svojim dečkom, ne sluteći što se sprema. Lucas ne uspijeva u svom naumu, a njegov plan pada u vodu i tada kreće igra mačke i miša. Oboje postaju mete te će se morati udružiti kako bi se spasili.

"Luda djevojačka" (Rough Night) je komedija rediteljice Luciae Aniello, a glavne uloge tumače Scarlett Johansson, Zoe Kravitz, Kate McKinnon...

U fantastičnoj komediji pet najboljih frendica s fakulteta (Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Ilana Glazer, Jillian Bell i Zoe Kravitz) nakon 10 godina ponovo se sastaje i odlučuje provesti ludi vikend u Miamiju. Međutim, njihovo ludo partijanje naglo prelazi sve legalne granice kada slučajno ubiju muškog stripera. Kako pokušavaju pronaći izlaz iz nimalo ugodne situacije, njihova noć će otići u nekim potpuno neočekivanim smjerovima i u konačnici ih zbližiti u trenucima kada će im to najviše biti potrebno.