Film/TV
10

Cinema City predstavlja "Mrak film 5" i "Iron Man 3"

Protekla sedmica u Cinemy Cityju bila je u znaku svjetske premijere SF akcije "Zaborav" (Oblivion), te novog ostvarenja Josepha Kosinskog, kreatora moderne adaptacije SF klasika "Tron: Nasljedstvo" iz 2010. godine.

Od 18. aprila ljubitelji "Mrak filma" (Scary Movie) mogu pogledati peti nastavak urnebesnog horor serijala u svježoj postavi. Ovaj put se pojavljuju legendarni likovi poput Charieja Sheena i Mikea Tysona, koji tumače sami sebe. Mladi par iz bolnice dovodi novorođenog sina i nakon toga svjedoče neobičnim aktivnostima u svom domu. Uz pomoć nadzornih kamera i tima eksperata spoznaju da ih progoni zli demon. Pretprodaja kino ulaznica za "Mrak film 5" počinje od 16. aprila na blagajnama Cinema Cityja.

Pretprodaja kinoulaznica za svjetsku premijeru dugoočekivane akcione avanture "Iron Man 3 -3D" počinje od 16. aprila.

U toku je "Mjesec najboljih horor filmova" u Cinema Cityju. Odaberite svoj paket od tri ili pet kinoulaznica i uživajte u najstrašnijem mjesecu. Više informacija možete pronaći na web-stranici Cinema Cityja.

Odlazak u kino od sada je jednostavniji. Kinoulaznice od 22. aprila svi posjetitelji Cinema Cityja mogu rezervisati i SMS porukom na broj: 060-319-47-61. Rezervaciju ulaznica putem SMS-a moguće je izvršiti svaki radni dan u periodu od 10:00 do 15:00 sati.

Iznenadite vama drage osobe, poklonite im druženje u Cinema Cityju. U ponudi su vaučeri od 30 i 50 KM.

Pratite nas na oficijelnoj Facebook stranici i saznajte više informacija o svim dešavanjima, kao i nagradnim igrama u Cinema Cityju.

Sve upite možete poslati i na info e-mail: [email protected].