Film/TV
13

Cinema City ponovo organizuje Ladies Night

"Be The woman you want to be" je slogan za druženje Ladies Night u Multipleksu Cinema City koji u saradnji sa svojim partnerima Ljepota&Zdravlje i Deichmann organizirjaju već treći put zaredom.

Event je osmišljen posebno za dame, a pored coctail zabave i druženja, donosimo i projekciju filmskog ostvarenja "Ona je tako zabavna".

"Ona je tako zabavna" je nova komedija holivudske legende redatelja Petera Bogdanovicha, a glumačku ekipu čine neodoljiva Jennifer Anniston, Imogen Poots i Owen Wilson.

Izzy je mlada nezaposlena glumica koja se prehranjuje radeći povremeno kao prostitutka. Poziv na brodvejsku audiciju potpuno će promijeniti njen život, posebno kada ispadne da je jedna od njenih mušterija reditelj koji je u potrazi za glavnom glumicom....

"Drage naše, Cinema City Ladies Night bit će održana u četvrtak, 21. maja u Cinema Cityju sa početkom u 20:00 sati. Za sve dame koje tu noć kupe ulaznicu za film 'Ona je tako zabavna' naši partneri pripremili su poklone iznenađenja, stoga odvojite malo vremena za sebe i uživajte u dobrom ženskom druženju. Drage dame ulaznice za Ladies Night možete kupiti na blagajnama Cinema Cityja", navodi se u pozivu organizatora.