Stiže 24. augusta
39

Cinema City otvara pretprodaju ulaznica za film "Bilo jednom u Hollywoodu"

M. A.
Najočekivaniji film ovog ljeta "Bilo jednom u Hollywoodu" u sarajevski multiplex Cinema City stiže 24. augusta, a zbog velikog interesa publike kino ulaznice su već u pretprodaji.

"Bilo jednom u Hollywoodu" donosi priču o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine.

Radnja filma se odvija u Los Angelesu 1969. i to na vrhuncu hippie Hollywooda. Glavni likovi u filmu Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), bivša zvijezda jedne western TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Cliff Booth (Brad Pitt) u vrijeme zadnjih trzaja zlatnog Hollywooda bore se za svoj uspjeh u svjetskoj prijestolnici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Međutim, Rick ima poznatu susjedu - Sharon Tate (Margot Robbie)...

"Bilo jednom u Hollywoodu" deveti je film slavnog reditelja i scenariste te dobitnika Oscara Quentina Tarantina, poznatog po brojnim kultnim naslovima nastalim pod njegovom rediteljskom palicom.

Tarantino je u svom najnovijem filmskom ostvarenju okupio najbolje glumce generacije. Uz Leonarda DiCaprija, Brada Pitta i Margot Robbie u filmu se pojavljuju i ostala velika holivudska imena kao što su dobitnik nagrade Oscar Al Pacino, Bruce Dern, Tim Roth, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Dakota Fanning, Damian Lewis, Emile Hirsch, James Marsden, Michael Madsen i mnogi drugi. Ovo je ujedno i zadnja filmska uloga nedavnog preminulog glumca Lukea Perryja.