Ove sedmice "Argo" i "Pet legendi"
0

Cinema City najavljuje filmove "Ubij ih nježno" i "Smrt čovjeka na Balkanu"

Klix.ba
Protekla sedmica je bila u znaku epske završnice Sumrak sage "Praskozorje 2. dio" koja i dalje puni kinodvorane, a ljubitelji trilera su mogli uživati u filmu "Oteta" (Stolen).

U novoj filmskoj sedmici od 29. novembra u Cinema Cityju pogledajte film "Argo". Ostvarenje nastalo pod palicom Oskarovaca Ben Afflecka (reditelj) i Georgea Clooneyja (producent), koja sa odličnom glumačkom ekipom na velika platna donosi istinitu priču o agentu CIA-e koji predvodi operaciju spašavanja šest američkih građana iz Irana. Film donosi napetu borbu za život, fascinantnu priču koja je desetljećima bila nepoznata javnosti.

Za najmlađe gledatelje Cinema City je pripremio sjajnu zabavu uz film "Pet legendi" (Raise of the Guardians) u 3D formatu.

Tvorci filmova "Shrek" i "Kung Fu Panda" na velika platna donose epsku avanturu o legendarnim čuvarima dječijih snova. Ove zime sva djeca svijeta vidjet će prvi put zajedno svoje čuvare i pridružit će im se u avanturi koju će pamtiti cijeli život.

Već u sedmici od 6. decembra u Cinema Cityju možete pogledati film "Ubij ih nježno" (Killing them softly). Glavna uloga u filmu koji je svoju svjetsku premijeru imao u takmičarskom programu Cannes Film Festivala pripala je Bradu Pittu, a pridružuju mu se legende akcije poput Rayja Liotte i Jamesa Gandolfinija.

Autori filmskih hitova "Intouchables" i "Heartbreaker" na velika platna donose neodoljivu romantičnu komediju "Savršeni plan" (Fly Me To The Moon).

A one koji su više zainteresirani za crni humor mogu pogledati film Miroslava Momčilovića "Smrt čovjeka na Balkanu", koji donosi priču o balkanskom mentalitetu.

Za sve posjetitelje koji su odlučili proslaviti rođendan svojih mališana u Cinema Cityju u ponudi je organizacija najluđe rođendanske zabave u gradu. Za više informacija i rezervaciju termina za proslavu rođendana pozovite 060/319-47-64.

Za sve upite u vezi sa prikazivanjem filma ili nekom od usluga iz ponude Cinema Cityja možete poslati e-mail na [email protected] ili pozvati broj telefona 033/567-288.