Film/TV
0

Chriss Penn pronađen mrtav

FENA
Brat poznatog glumca Seana Penna, također glumac i producent, Chris Penn pronađen je mrtav u stanu u Santa Monici.

Policija je izvijestila kako uzrok smrti nije poznat, ali da na tijelu zasad nisu pronađeni tragovi nasilja.

Chris Penn, za razliku od svog daleko poznatijeg brata Seana (s kojim je zajedno nastupao u filmu "At Close Range" 1986. godine), nikada nije postao velika zvijezda, ali se, zahvaljujući svom dječačkom licu, s vremenom nametnuo kao jedan od najupečatljivijih karakternih glumaca u suvremenom Hollywoodu.

Glumu je počeo studirati u dobi od 12 godina. Svoj veliki debi imao je početkom 1980-ih u seriji filmova, od kojih je najpoznatiji mjuzikl "Footloose".

Jedna od njegovih nezaboravnih uloga zasigurno je uloga gangstera Nice Guy Eddieja u "Psima iz rezervoara", kultnom filmu Quentina Tarantina iz 1992. godine.

Četiri godine kasnije, Penn je na Venecijanskom festivalu dobio Zlatnog lava za najbolju sporednu ulogu u filmu "Pogreb" Abela Ferrare.

Uz davanje glasa policajcu Eddieju Pulaskiju u video-igri "Grand Theft Auto: San Andreas", jedan od posljednjih projekata Chrisa Penna bio je "Juarez: Stages of Fear", film koji se bavi serijom od nekoliko stotina neriješenih ubojstava žena na američko-meksičkoj granici.

U tom filmu je Penn napravio svoj producentski debi. Obitelj Pennovih zamolila je medije da poštuju njihovu privatnost.