{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Chewbacca se vraća u Epizodi III

Klix.ba
26.4.2003. u 12:22
0
0
Chewbacca se vraća u Epizodi III
0
Chewbacca se vraća u Epizodi III
Ovaj wookie je još jedan lik iz originalne triologije koji se pojavljuje u novim filmovima.
Špekulacije o Chewbacci, Boba Fettu, i drugim likovima iz originalne Star Wars triologije i njihovim pojavljivanjima u 'prequelima' su bile žestoke i prije nego što je Epizoda I počela sa produkcijom. Fanovi su bili zadovoljni kad su vidjeli droide R2D2-a i C-3PO-a u Fantomskoj prijetnji, a kipili su od uzbuđenja kada je objavljeno da će se Boba Fett pojaviti u Klonovima.

Što će također zadovoljiti brojne obožavatelje je, kako navode na oficijelnim webstranicama, je činjenica da će se Chewbacca pojaviti u trećem i posljednjem Star Wars prequelu.

Samo najtvrdokorniji fanovi znaju da je u prvom Star Wars filmu iz 1979, Chewie već imao 200 godina. Wookiji naime puno duže žive od ljudi, tako da Chewijevo pojavljivanje u Epizodi III ima smisla, mada se čovjek zapita koliko malena ta galaksija "tako davno i tako daleko" zapravo jest, da se svi ti likovi redovno sreću kao u mahali.

Također treba napomenuti činjenicu da će se Peter Mayhew vratiti i glumiti dvometarskog dlakavog vanzemaljca. Mayhew je nosio wookie kostim u sva tri originalna Star Wars filma, te u brojnim komičnim serijama kao što su Muppet Show. Mayhew nije glumio otkad je završio sa Povratkom Jedija, ali još uvijek zna odglumiti wookie zavijanje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: