|

Cher i Christina u dubokim dekolteima pobijedile hladnoću

Cher i Christina u dubokim dekolteima pobijedile hladnoću
0
S
Sarajevo-x.com
14.12.2010. u 09:20
9
komentara
0

dijeljenja
1/9 Christina Aguilera (Foto: AP)
2/9 Cher (Foto: AP)
3/9 Steven Antin (Foto: AP)
4/9 Cam Gigandet (Foto: AP)
5/9 Chelsea Traille (Foto: AP)
6/9 Christina Aguilera (Foto: Reuters)
7/9 Foto: AP
8/9 Christina Aguilera (Foto: AP)
9/9 Kristen Bell (Foto: AP)
U ponedjeljak navečer zvijezde filma "Burlesque" u haljinicama su zagrijale atmosferu na Leicester Squareu u Londonu, gdje je bila njegova premijera. Američka pjevačica Christina Aguilera debitovala je na filmskom platnu, dok je to bila prilika za povratak njene kolegice Cher na film nakon sedmogodišnje pauze.
Odjevene u crne haljine s dubokim dekolteom, zvijezde filma, jedna plave, a druga riđe kose, na crvenom tepihu su se predstavile fanovima i odgovarale na pitanja novinara.

Režiser Steven Antin otkrio je da je 64-godišnju Cher molio da se pridruži glumačkoj ekipi. Na pitanje šta je presudilo pa je ipak prihvatila, Cher je odgovorila: "Željela sam pjevati u filmu. Svi su me molili, a ja sam stalno odbijala i na kraju sam se našla na setu.

Pjevačica je otkrila da je uživala u druženju s kolegicama na filmu, prenose agencije.

"Bilo je jako zanimljivo, djevojke su se držale zajedno i blo je interesantno vidjeti kako u toku pauza toliko žena sjedi uokolo i razgovara. Sprijateljile smo se", ispričala je Cher.

Njena mlađa kolegica, Aguilera (29), glumi pjevačicu Ali, a oduševljena je što je imala priliku da radi sa Cher i uči od nje.

"Ona je sjajna. Iznutra i izvana je divna osoba i od nje sam puno toga naučila", kazala je Christina.

Govorila je i o razlikama između muzičke turneje i snimanja filma.

"Kad sam na turneji, sve je to lično, kreiram svoj svijet i svoju fantaziju. Kad ste u filmu, sve se tiče karaktera koji glumite i njegovog viđenja stvari, tako da se mi osjećamo pomalo zapostavljenima", priznala je Aguilera.
Prijavi grešku


Komentari (9)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...