Udebljala se 15 kg
11

Charlize Theron glumi iscrpljenu majku troje djece u komediji "Tully"

Klix.ba
Objavljen je trailer za komediju "Tully" u kojoj se kao glavna protagonistica, iscrpljena majka troje djece, pojavljuje Charlize Theron. Sudeći prema prvim kadrovima, novo ostvarenje reditelja Jasona Reitmena će prikazati realnu priču koju će najbolje shvatiti roditelji.

Radnja filma "Tully" počinje kada brat sestri Marlo, koju glumi Charlize, pokloni dadilju. Ona se u početku dvoumi da prihvati osobu koja će odgajati njenu djecu, ali kasnije će izgraditi poseban odnos s brižnom i ponekad izazovnom dadiljom Tully koju glumi Mackenzie Davis. Međutim, koliko god Tully bude pomagala Marli, njen dolazak počinje stvarati probleme kada Marlin suprug "baci oko na nju".

Charlize je nedavno u intervjuu za magazin Variety otkrila kako je pala u depresiju jer se za film "Tully" morala udebljati 15 kilograma, što joj se već jednom desilo kada je snimala film "Monster". Ispričala je kako je htjela glumiti u filmu "Tully" jer je nakon snimanja akcijskog blockbustera "Atomic Blonde" željela neki manji, nezavisni film.

Scenarij za komediju "Tully" radila je Diablo Cody. Ona je zajedno s rediteljem Reitmanom radila na filmovima "Juno" i "Young Adult".

"Tully" se u kinima očekuje 20. aprila.