U pobjedničkom stilu
0

Charlie Sheen se vraća u novoj seriji

Sarajevo-x.com
Foto: Good Morning America
Foto: Good Morning America
Charlie Sheen se konačno vraća u pobjedničkom stilu. Kablovska mreža otkupila je prava za emitiranje serija Two and a Half Men i Anger Management. Sheen će igrati ulogu Jacka Nicholsona, terapeuta koji pomaže pacijentima da se riješe bijesa. Serija je zamišljena tako da ima deset epizoda ili 90 ukoliko se pokaže uspješnom.

Sheen je imao krajnje zanimljivu godinu iza sebe. Nekoliko skandala, trošenje novca na prostitutke, bizarno ponašanje i problemi sa drogom, sve je to kulminiralo kada je zamijenjen u seriji Two and a Half Men zbog svog ponašanja. Nakon što se otrijeznio, prihvatio je posao u seriji Anger Management.

"Izabrao sam ovu seriju, jer mislim da je za mene izazov da glumim čovjeka koji ima problema sa kontroliranjem bijesa", rekao je Sheen, prenosi Huffington Post. Nakon što je zamijenjen u seriji Two and a Half Men, Ashtonu Kutcheru je poželio mnogo sreće.

Inače, Sheen je dobio ogromnu parnicu protiv producenata serije koji su ga otpustili prije vremena, kao i protiv Warner Brosa zbog otpuštanja prije isteka ugovora i nagađa se da je dobio između 25 i 100 miliona dolara. Ipak, kasnije je priznao da bi sam sebe otpustio zbog načina na koji se ponašao.