Turska serija
0

Promo / Četvrta sezona serije "Elif" na OBN-u obara rekorde gledanosti

Najdugovječnija moderna turska serija Elif oduševila je gledatelje TV OBN-a i u 4. sezoni. To pokazuju rejtinzi, ali i poruke gledatelja koje na TV OBN primaju svakodnevno iz svih krajeva BiH.

Na početku nove sezone svi su bili šokirani kako su od stare ekipe preostale samo djevojčice Elif i Indži. Zabrinutost se pokazala potpuno neopravdanom, jer uvođenje zanimljivih i lijepih novih lica pokazalo se kao pun pogodak i prijeko potrebno osvježenje.

Nakon teške prometne nesreće, Elif je razdvojena od obitelji. U vili gđe Madžide skrivaju ju Tarik i zlonamjerna služavka Vildan. Njihova tajna ovih dana je otkrivena, pa je priča dobila potpuno novu dimenziju. Madžide, koja mjesecima traži Elif, ni ne sluti kako je to ta djevojčica. U vili se odvija i nenametljiva romansa između bogataškog sina Kerema i lijepe sluškinje Rejhan, koja će u danima koji dolazi doživjeti sasvim novu dimenziju.

Za Elif početak sezone je depresivan i tužan, ali su producenti kasnije pripremili izenađenje. Pored i dalje preslatke Isabelle Damle Güvenilir u ulozi Elif, ostale će uloge odigrati Nevzat Can, Yıldız Asyalı, Hasan Ballıktaş, Derya Şen i Çağla Şimşek jedna od najljepših i najperspektivnijih mladih glumica u Turskoj koja igra Rejhan.

"Novom sezonom oduševljeni su gledatelji iz cijele regije. Svaki dan dobijamo pisma i e-mailove sa sjajnim dojmovima. S početkom sezone serija je zadržala prvo mjesto na ljestvici gledanosti u BiH, što je i bio cilj kada smo se odlučili za kupovinu nove sezone. Siguran sam da su svi gledatelji sretni s tom našom odlukom", rekao je PR TV OBN Saša Martić.

Seriju Elif možete pratiti svakim radnim danom u 20 sati, dok će sutra zbog nove utakmice Lige prvaka epizoda biti prikazana u 19:30 sati.