|

Cenay Türksever: Uloga u seriji "Elif" mi je prva u životu, a već bih sve dao za glumu

Cenay Türksever: Uloga u seriji "Elif" mi je prva u životu, a već bih sve dao za glumu
0
Sponzorirani članak
20.12.2017. u 12:04
0
komentara
0

dijeljenja
1/3
2/3
3/3
Turskog glumca Cenaya Türksevera gledaoci imaju priliku vidjeti u aktualnoj 4. sezoni serije "Elif" na OBN-u. Uloga Junusa njegova je prva u životu nakon uspješne karijere u modelingu.
Dvadesetsedmogodišnjem Cenayu je sjajno išlo u modelingu, snimio je nekoliko naslovnica i sudjelovao na bezbroj modnih revija, kada mu se pružila prilika zaigrati u seriji "Elif". Međutim, dok je još trajala 3. sezona mladi je model išao u školu glume Ebru Ay, gdje je proveo gotovo godinu dana. Većinu svojih snimanja kao model radio je bez brade, a za seriju se trebao malo promijeniti.

"Došla je brada, malo manje mišića i promjena osobnosti. Ako za dati karakter treba smršati, smršat ću, ako se treba udebljati udebljat ću se, ošišati kosu, bradu, uradit ću sve što treba samo da se dobro odrazim u onome što je vezano za karakter. Išao bih do kraja, jer u glumi nema kalupa", kazao je u intervjuu zgodni Cenay.

Iako je priznao kako je Junus nešto drugačiji od njega privatno, primjećuje kako poprima i neke njegove navike u privatnom životu: "Junus pije gorku kafu, ja sam pio slađu, sad i ja polako počinjem da pijem gorču kafu. Polako počinjem da razmišljam kao Junus, da sjedim kao Junus, da pričam kao Junus".

Cenayeva popularnost tek sada dobija na zamahu, tako da se puno toga ne zna o njegovom privatnom životu. Izjavio je kako je single i uživa u slobodi. Neće sigurno još dugo uživati u slobodi jer svakodnevno izlaze fotografije iz njegove prošlosti u kojima je gotovo bez odjeće, a raste i broj sljedbenica na društvenim mrežama.

Cenaya kao hladnokrvnog Junusa kojega na sve načine želi zadiviti plaha i uporna Birdže možete gledati u seriji "Elif" na OBN-u svakog radnog dana u 20 sati.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.