Film/TV
0

Cate Blanchett glumi Boba Dylana

Sarajevo-x.com
Oskarova Cate Blanchett, koja je imala priliku igrati kraljicu Elizabetu i Katharine Hepburn, uskoro će dodati ulogu još jedne zvijezde u svoju biografiju. Naime, Cate bi trebala glumiti Bob Dylana.

Tridesesedmogodišnja Australijanka je jedna od sedam glumaca koji će igrati Dylana u različitim fazama njegove karijere u biografskom filmu pod nazivom "I'm Not There". Film je najavljen za iduću godinu.

Kako javljaju iz produkcijske kuće Killer Films, Cate Blanchett će portretirati specifičan aspekt Dylanove ličnosti, utjelovljen u androgenoj pjevačici i tekstopiscu pod imenom Jude.

[SLIKA]1[/SLIKA] Bob Dylan

Heath Ledger i Michelle Williams, zvijezde "Brokeback Mountaina", također su dio ove filmske ekipe, zajedno sa Christian Bale, Julianne Moore i Richard Gereom.

Film će režirati Todd Haynes koji je radio na filmovima "Far from Heaven" (2002.) i "Velvet Goldmine" (1998.), koji se bavi rock ikonom, Davidom Bowieom.

Cate Blanchett ćemo uskoro imati priliku gledati u dramam "Babel", gdje igra sa Brad Pittom, te u "The Good German" u kojem glumi i George Clooney.