|

Čajanka sa Alisom iz zemlje čudesa u multipleksu "Ekran"

Čajanka sa Alisom iz zemlje čudesa u multipleksu "Ekran"
0
S
Sarajevo-x.com
18.11.2010. u 16:18
0
komentara
0

dijeljenja
Čajanka sa Alisom iz zemlje čudesa u multipleksu "Ekran"
Multipleks "Ekran" Zenica u prodaju je pustio ulaznice za nevjerovatnu 3D fantaziju/avanturu Disney studija i vizionarskog reditelja Tima Bartona, "Alisa u zemlji čudesa 3D", koja će se na redovnom programu prikazivati od četvrtka, 25. novembra.
"Alisa u zemlji čudesa 3D" je magičan i maštovit obrt jedne od najvoljenijih priča, te najgledaniji animirano igrani film u 3D verziji svih vremena, u kojem Johnny Depp igra Ludog šeširdžiju, a Mia Vasikovska igra devetnaestogodišnju Alisu, koja se vraća u neobičan svijet koji je otkrila kao djevojčica, a gdje će se ponovo sastati sa svojim prijateljima iz djetinjstva: Bijelim zecom, Tvidldijem i Tvidldamom, Puhom, Gusjenicom, Mačkom koja se smije i naravno Ludim šeširdžijom. Sjajnu ekipu glumaca još čine i Anne Hathaway, Helena Bonham Carter i Crispin Glover. Film će se prikazivati u svakodnevnim terminima od 14:00, 16:15 i 20:30 sati u originalnoj titlovanoj verziji.

Uoči prvog vikenda prikazivanja filma "Alise u zemlji čudesa 3D", već u subotu, 27. novembra, bit će priređena velika porodična Čajanka sa društvom iz zemlje čudesa, gdje vas od 12.30 do 14.30 sati očekuju vaši domaćini: Alisa, Ludi šeširdžija, Bijeli zec, Kraljica, Gljiva i Mačak. Za svu djecu i posjetioce multipleksa Alisino društvo je pripremilo besplatan čaj, mnoštvo radionica, fotografisanje sa likovima, nagradnu igru i još mnogo drugih iznenađenja.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.