Novi film Sony studija
0

"Bullet Train" sa Sandrom Bullock i Bradom Pittom u kina stiže u aprilu 2022. godine

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Film "Bullet Train" u kojem glavne uloge tumače Sandra Bullock i Brad Pitt zakazao je datum premijere za 8. april 2022. godine, objavili su iz Sony studija u ponedjeljak.

Također, najavljujući nova izdanja studio je otkrio da će se komedija "Oh Hell No" pojaviti na velikom platnu 1. jula 2022. godine.

"Bullet Train", zasnovan na popularnoj japanskoj knjizi "Maria Beetle" Kotara Isake, može se pohvaliti glumačkom postavom visokog profila koju predvodi Brad Pitt. Također u filmu glume: Sandra Bullock, reper Bad Bunny, Joey King, Andrew Koji, Brian Tyree Henry, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson i Hiroyuki Sanada.

Zak Olkewicz napisao je scenarij, dok su među producentima Kelly McCormick, David Leitch i Antoine Fuqua. Izvršni producenti su Ryosuke Saegusa, Yuma Terada, Brent O’Connor i Kat Samick.

Priča se fokusira na grupu ubica i atentatora sa sukobljenim motivima koji se nađu u vozu u Tokiju. Ton projekta opisan je kao susret "Speeda", akcijskog filma Sandre Bullock iz 1994. godine koji je smješten u autobusu, sa trilerom "Non Stop" Liama Neesona iz 2014. godine, čija se radnja odvija u avionu.