|

"Brzi i žestoki" nas vraćaju na utrke, stiže trailer sedmog nastavka

"Brzi i žestoki" nas vraćaju na utrke, stiže trailer sedmog nastavka
0
Klix.ba
31.10.2014. u 21:09
16
komentara
0

dijeljenja
"Brzi i žestoki" nas vraćaju na utrke, stiže trailer sedmog nastavka
Novi nastavak filma "Brzi i žestoki" izlazi 2015. godine pod nazivom "Furious 7", a trailer će biti sutra objavljen.
Na filmu će se pojaviti skoro svi poznati glumci, a bit će korišteni i stariji snimci Paula Walkera, američkog glumca koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a koji je glumio u svih šest dijelova filma.

Još jedan interesantan detalj je uvrštavanje podzemne trke snimane u Los Angelesu poznate kao Race Wars.

U toj trci, vozači dokazuju performanse svojih automobila trkajući se za novac ili za automobile gubitnika trke. U The "Brzi i žestoki" iz 2001. godine, upravo u takvoj jednoj trci lik Jesse izgubi Volkswagen Jettu svoga oca.

Vin Diesel je također potvrdio povratak Race Warsa u sedmom nastavku. Na svoju Facebook stranicu objavio je sliku koja prikazuje scenu iz Race Warsa. Zahvalio se svim glumcima i produkciji što su dopustili uvrštavanje scena koje film vraćaju kući, tamo gdje i pripada i gdje je sve počelo.

Druge fotografije su potvrdile i pojavljivanje glumca Noela Gugliemia koji je pojavio i u prvom filmu, te pojavljivanje reperice Iggy Azaleae.

Nisu poznati detalji sadržaja i toka filma, ali znamo da nastavlja priču iz "Brzi i žestoki 6", sa učešćem negativaca Owena Shawa, kojeg glumi Jason Statham, koji se vraća da se osveti za smrt brat blizanca. Priča se da bi i scena iz Race Warsa mogla biti završna scena u filmu, možda i serijalu.

"Furious 7" će se pojaviti u kinima od 3. aprila 2015. godine.
Prijavi grešku


Komentari (16)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...