Nove zgode na snimanju filma
0

'Bruno' pokazao tange u vojnom kampu u Alabami

Sarajevo-x.com
Danas svi misle da ne postoji čovjek koji ne bi prepoznao britanskog glumca Sachu Barona Cohena u bilo kojem od njegovih izdanja, no slavnom Cohenu je opet pošlo za rukom da prevari naivne Amerikance, pišu u utorak britanski mediji.

Glumac Sacha Baron Cohen, poznatiji po svojim scenskim imenima Ali G i Borat, upravo u Sjedinjenim Američkim Državama snima svoj posljednji film o austrijskom reporteru homoseksualcu koji putuje Amerikom, pa je tako posjetio i vojnu bazu u državi Alabama gdje ga stariji oficiri nisu prepoznali.

Cohen je, lažući da snima njemački dokumentarac, nagovorio oficire da mu daju uniformu te da jedan provede u kampu trenirajući i radeći sve što i ostali vojnici.

Nakon nekog vremena, jedan od mlađih vojnika je shvatio da se radi o prevari i povikao je: 'Ovo je Borat', no ipak kamere su uspjele snimiti Cohena kako skida uniformu ispod koje nosi tanga gaće, piše Daily Mail.

'Ovo je razočarenje i sramota za nacionalnu stražu države Alabame. Ovakve stvari se ne smiju dešavati', izjavila je šefica osoblja u kampu, Katrina Timmons.

Cohenov glasnogovornik, Matthew Labov, nije želio dati komentar na ovaj događaj, niti potvrditi da li će incident stvarno biti prikazan u nadolazećem filmu, piše Daily Mail.

Novi film Sache Barona Cohena, najuspješnijeg britanskog komičara nove generacije, zove se 'Bruno: Delicious Journeys Through America For The Purpose Of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable In The Presence Of A Gay Foreigner In A Mesh T-Shirt.'

U slobodnom prijevodu naziv filma glasio bi 'Bruno: Neodoljivo putovanje kroz Ameriku koje ima svrhu da heteroseksualne muškarce vidno unezgodi u prisustvu gay stranca u pripijenoj majici', a tačan datum premijere filma još nije poznat mada mnogi fanovi željno iščekuju nove zgode popularnog komičara.