Film/TV
0

"Bruno" će biti prikazan i britanskoj kraljici

Sarajevo-x.com
Film Sache Barona Cohena o homoseksualcu koji obavljao posao TV reportera prikazat će se i britanskoj kraljevskoj porodici.

Produkcijski studio Universal objavio je kako je primio oficijelni e-mail iz Buckihghamske palate da još ove sedmice na tu adresu pošalje kopiju kontroverznog filma namijenjenog publici iznad 18 godina.

Nije poznato kome će sve biti dozvoljeno gledanje filma, ali među zvanicama u privatnom kinu Balmoral nalaze se kraljica i vojvoda od Edinburgha, saznaje The Sun.

Film o muškarcu koji će učiniti sve da postane "najpopularniji Austrijanac nakon Hitlera" postao je hit na box officeu, a jedna od scena koje su šokirale publiku bila je ona kada se Bruno pojavljuje u emisiji na američkoj televiziji i publici priča kako je usvojio bebu iz Afrike tako što ju je zamijenio za iPod.

Baron Cohen (37) je kritikovan i zbog nošenja odjeće kakvu imaju čuvari Buckinghamske palate, u kompletu sa kapom i hlačama. Prije prikazivanja filma u kinima publika biva upozorena da postoji mogućnost da budu uvrijeđeni pojedinim scenama.