Zajedno na filmu
0

Bruce, Arnold i Sylvester akcijski dream team

Sarajevo-x.com
Holivudski glumac Sylvester Stallone najavio je da će mu se uskoro na filmskom setu pridružiti dva legendarna junaka akcijskih filmova, Bruce Willis i Arnold Schwazenegger. Akcijski dream team okupit će se na snimanju novog filma "The Expendables".

Glumac koji je zaslužan za veliki uspjeh filomva o Rambu i Rockyju u napetoj akcijskoj priči glumit će i sa zvijezdama kao što su Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke i Dolph Lundgren. Film govori o grupi plaćenika u Južnoj Americi koja namjerava da svrgne diktatora, a radi se autorskom djelu Stallonea koji potpisuje scenarij i režiju filma.

"Arnold, Bruce i ja ćemo po prvi put raditi zajedno , a sastat ćemo se za dvije sedmice, tako da moram ponovo pustiti bradu i spremiti se za snimanje u Los Angelesu", kazao je Stalone reporterima okupljenim na filmskom festivalu u Veneciji.

Priznao je da mu je trebalo jako puno vremena i truda da okupi dvojicu slavnih glumaca.

"Ideja je bila pronaći određene ličnosti koji u normalnim okolnostima nikada ne bi radile zajedno i sastaviti ih na jednom mjestu. Nešto poput dream teama", rekao je Stallone.

On je također govorio o petom nastavku slavnog Ramba, koji će se dosta razlikovati od svojih prethodnika.

"Ne želim se stalno ponavljati i samo raditi filmove o ratu. To će biti jedan psihološki film o sofisticiranom čovjeku koji se bori protiv primitivnog čovjeka", najavio je on.