{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Britanska ambasada će i ove godine podržati Kid's festival

F
18.5.2006. u 15:19
0
0
Britanska ambasada će i ove godine podržati Kid's festival
0
Britanska ambasada će i ove godine podržati Kid's festival
Direktorica Kid's festivala Susanne Prahl-Landžo, jučer je s britanskom ambasadom potvrdila njihovu podršku Kid's festivalu.
Britanska ambasada je jedan od vrlo važnih partnera i podržava Festival od njegovog prvog izdanja. Ove godine odlučili su svoju podršku iskazati i pozivom poznatog britanskog pisca i ilustratora Danijela Lehana da prisustvuje ovoj manifestaciji, na kojoj će posjetiocima pokazati kako da naprave prve korake pisanja, kreiranja i ilustriranja priča.

Na platou Skenderije će 12. juna biti postavljena mini izložba radova s radionice i specijalno opremljen štand britanske ambasade. Tom prilikom bit će prikazan i britansko-američki film Nanny MC FEE u kojem glavnu ulogu tumači poznata engleska glumica Emma Thomson.

Ambasador Matthew Rycroft koji je prošlogodišnji Festival posjećivao svaki dan i ove godine će izabrati dijete koje će biti "ambasador dana". Odabrano dijete bit će pozvano da prati jedan cijeli radni dan britanskog ambasadora i pokuša saznati što više o funkcioniranju Ambasade i British Councila.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: