|

Brad Pitt u Veneciji predstavlja novi film, objavljen trailer za "Ad Astru"

Brad Pitt u Veneciji predstavlja novi film, objavljen trailer za "Ad Astru"
11
E. Sk.
26.7.2019. u 20:31
2
komentara
11

dijeljenja
Robert De Niro, Brad Pitt, Kristen Stewart, Scarlett Johansson, Catherine Daneuve i mnoge druge filmske zvijezde očekuju se na Venezia Film Festivalu na kojem će se ove godine prikazivati filmovi koji govore o položaju žena u društvu.
"Brojni naslovi među 21 dugometražnim filmom koji se takmiči za Zlatnog lava na ovogodišnjem festivalu bave se temom položaja žena u društvu i otkrivaju novi senzibilitet, čak i kad su ih snimili muškarci, što dokazuje da su polemike obilježile našu kulturu posljednjih godina", izjavio je direktor Mostre Alberto Barbera.

Ovo 76. izdanje Venezia Film Festivala otvorit će 28. augusta film ""The Truth" Japanca Kore-ede Hirokazua, u kojem nastupaju dvije francuske filmske dive Catherine Daneuve i Juliette Binoche.

Kao i svake godine, američke zvijezde i velike holivudske produkcije bit će nezaobilazan dio festivala prije utrke za Oscare.

Brad Pitt će doći na crveni tepih s "Ad Astrom", naučno-fantastičnim filmom u produkciji 20th Century Foxa u kojem glumi astronauta koji se upušta u avanturu na granici Sunčevog sistema u potrazi za nestalim ocem.

Ovogodišnji Venezia Film Festival završava 7. septembra dodjelom Zlatnog lava.
Prijavi grešku


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...