Film/TV
0

"Borat" u ulozi Sherloka Holmesa

Sarajevo-x.com
Komičar Sacha Baron Cohen, poznat po ulozi kazahstanskog reportera Borata, odlučio je prihvatiti novi izazov i utjeloviti detektivskog genija Sherlocka Holmesa, junaka romana Sira Arthura Conana Doyla.

U novom filmskom projektu pridružit će mu se hollywoodski komičar Will Ferrell, kojem je dodijeljena uloga Watsona, Holmesova partnera u rješavanju najzamršenijih zločina.

Simpatični Sacha i Will već su 2006. godine imali priliku surađivati, i to kao suparnički vozači brzih automobila u komediji "Talladega Nights: The Legend Of Ricky Bobby".

"Sama pomisao na Sachu i Willa u ulozi Holmesa i Watsona tjera nas na smijeh. Njih dvojica su najsmiješniji i najtalentovaniji momci na planeti, te je urnebesno smiješno to što će oni utjeloviti dva kultna lika iz romana", kazao je za britanski Mail Matt Tolmach, izvršni direktor filmskog studija Columbia Pictures.

Baron Cohen, koji je u oktobru prošle godine s australskom glumicom Islom Fisher dobio kćerkicu Olive, trenutno radi na filmu o austrijskom modnom kritičaru Bruni.