|

"Borat" je zapravo Mahir Cagri iz Turske?

"Borat" je zapravo Mahir Cagri iz Turske?
0
S
Sarajevo-x.com
8.11.2006. u 15:37
0
komentara
0

dijeljenja
"Borat" je zapravo Mahir Cagri iz Turske?
Turska internet zvijezda Mahir Cagri je uvjeren da je baš on bio inspiracija za lik "Borata" kojeg je utjelovio Sacha Baron Cohen, te je otputovao u London zahtijevajući ispriku i dio nevjerovatne zarade filma "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan".
44-godišnji Mahir je postao cyber zvijezda nakon postavljanja vlastitog web sajta 1999. godine (www.ikissyou.org) sa njegovim simpatičnim fotografijama tokom igranja tenisa, sunčanja u oskudnom kupaćem kostimu i slično.

[SLIKA]2[/SLIKA]

Obožavatelji širom svijeta su postali zaraženi njegovim slabim znanjem engleskog jezika i ubitačno smiješnim obraćanjima ženama.

"Cijeli svijet zna da on kopira Mahira." -izjavio je u ponedjeljak Cagri u telefonskom razgovoru za AP iz rodnog grada Izmira, samo nekoliko minuta prije ukrcavanja na avion za Istanbul kako bi gostovao u jednom talk showu.

"Primio sam bezbroj mailova od ljudi iz SAD-a koji su mi rekli kako Sacha mene imitira."

[SLIKA]1[/SLIKA]

Turski novinar se trebao u utorak u Londonu sastati sa menadžerom i odvjetnikom kako bi razmotrio sve moguće opcije i dao intervjue za brojne britanske novine. Također se nada da će dobiti ispriku i priznanje od Sache Barona Cohena.

A Baron Cohen je nedavno izjavio kako ga je za lik "Borata" inspirisao histerično smiješan doktor kojeg je upoznao u južnoj Rusiji.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.