Film/TV
0

Blitz film i video potpisao ekskluzivni ugovor s kompanijom Warner Bros

Sarajevo-x.com
Kompanija Blitz film i video distribucija potpisala je ugovor s kompanijom Warner Bros Pictures International i postala ekskluzivni kino distributer te kompanije za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije, te je time potvrdila svoj položaj najvećeg filmskog distributera u Hrvatskoj i regiji.

Blitz film je ugovor preuzeo od dosadašnjeg distributera, tvrtke Issa kina. Warner Bros. filmovi u kino distribuciju pod okriljem Blitza kreću od 1. januara 2008. godine. Očekuje nas mnogo filmskih hitova poput "I am Legend", "10 000 BC", "Get Smart", "Sex in the City" (New Line Cinema), te nove nastavke Batman i Harry Potter, saopćeno je iz kompanije.

"Izuzetno smo ponosni što smo s Warner Bros. Pictures, jednim od najstarijih i najvećih Hollywoodskih studija uspjeli dogovoriti suradnju. Namjera nam je da svim ljubiteljima sedme umjetnosti omogućimo uživanje u prvoklasnim Warner Bros. filmovima i pored toga radimo dalje na razvoju zabavne industrije u Hrvatskoj i regiji. Sigurni smo da će ova suradnja biti uspješna i da će pridonijeti našem zajedničkom cilju“, izjavio je Hrvoje Krstulović, predsjednik Uprave Blitz film i video distribucije.

Jacques Dubois, dopredsjednik za istočnu Evropu, Rusiju i Bliski Istok za Warner Bros. Pictures International, izjavio je:

"Oduševljeni smo što započinjemo partnerstvo s kompanijom Blitz film i video distribucija. Radujemo se dugoj i uspješnoj suradnji koja će pružiti vrhunsku zabavu ljubiteljima filma diljem regije.“