U emisiji Nedjeljom u 2
24

Bjelogrlić komentirao viralnu usporedbu s Bradom Pittom: Moji podočnjaci su od noći u kafanama

D. J.
Foto: HRT
Foto: HRT
Dragan Bjelogrlić gostovao je u posljednjem izdanju HRT-ove emisije "Nedjeljom u 2" gdje je s voditeljem Aleksandrom Stankovićem komentirao brojne aktualne i zanimljive teme.
Između ostalog, Stanković se osvrnuo i na viralnu usporedbu njega i Brad Pitta.

Naime, prije nekoliko mjeseci na internetu je osvanula šala na redateljev račun jer ima 59 godina kao i Brad Pitt za kojeg mnogi smatraju da izgleda puno mlađe.

"Imam podočnjake još od mladosti. Htio sam to srediti, ali Mira Banjac mi je rekla da ih ni slučajno ne diram, da je to moja snaga. I onda sam se predomislio. S Bradom Pittom se nije lako uspoređivati. Kad malo živim urednije i živim normalnije, bavim se sportom, to bude bolje. Ovo je sve od noći i noći u kafani", rekao je Bjelogrlić kroz smijeh i napomenuo Stankoviću da je on prvi koji ga je pitao za tu usporedbu.

Tokom emisije Bjelogrlić je komentirao i svoj novi film "Čuvari formule" koji govori o pokušaju da Jugoslavija napravi atomsku bombu, a koji osvaja regiju. Osim što potpisuje režiju i scenarij, Bjelogrlić u filmu igra epizodnu ulogu Aleksandra Rankovića, nekadašnjeg svemoćnog Titova zamjenika i šefa jugoslavenske tajne policije.

"Rijetko se događa da mi se ostvari ono što sam zamislio. Kroz sve ove godine, kroz svoj rad, shvatio sam da ljudi na Balkanu vole moj rad. Mogu reći da se sada događa nešto fascinantno. Publika u svim zemljama na film reagira na isti način. Taj film izaziva posebnu emociju kod ljudi", ispričao je Bjelogrlić.