Ukupno osam emisija
13

"Bingo časti, Enis se folira": Nova avantura na Novoj TV počinje od 11. novembra

Klix.ba
"Bingo časti, Enis se folira"
"Bingo časti, Enis se folira"
Popularni bh. glumac Enis Bešlagić domaćin je nove TV emisije "Bingo časti, Enis se folira" koja će se od 11. novembra prikazivati u programu Nove TV. Najavljeno je ukupno osam emisija i u svakoj od njih najuspješniji takmičarski par osvaja nagradu u vrijednosti od 5.000 KM.

Enis je svojim mnogobrojnim angažmanima u regiji pokazao da se u ulozi voditelja odlično snalazi, a publiku ispred malih ekrana odavno je osvojio svojim pozitivnim stavom i humorom.

Uoči premijere emisije, Enis otkriva više o ovom interesantnom projektu i šta gledaoci mogu očekivati nekoliko narednih subota.

Zabavna emisija "Bingo časti, Enis se folira" premijerno se emituje 11. novembra. Enise, gledaoci su već navikli da sa tobom u ulozi voditelja mogu očekivati ludu zabavu. Da li će i ovaj put biti tako?

"Bingo časti, Enis se folira" je zanimljiv i uzbudljiv show, tako da gledaoci mogu očekivati smijeh do suza. Ipak, moram reći kako je ova emisija zaista jedinstvena, jer smo kvalifikacijske igre održali širom Bosne i Hercegovine, u osam gradova, kako bismo uključili ljude iz različitih dijelova zemlje. Upravo je ovo putovanje po BiH bilo posebno iskustvo, jer sam imao priliku upoznati veliki broj takmičara, pozitivnih i veselih ljudi koji su zaista dali sve od sebe da dođu do finala. Vjerujem da će emisija, kao spoj humora, igre i izazova, biti prava poslastica za gledaoce i da će sa jednakim uzbuđenjem pratiti svih osam emisija.

Kako su prošle kvalifikacije u gradovima širom BiH? Šta očekujemo od finalnih emisija?

Kvalifikacije su bile sjajan uvod u emisiju. Ekipe su morale pokazati spretnost i timski rad u igrama, ali moram priznati da smijeha, dobre energije i iznenađenja nije nedostajalo. Tri najuspješnije ekipe su se kvalifikovale za finalne emisije u kojima ih očekuju novi izazovi u znanju, vještinama i timskom radu, ali zato mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Međutim, ono što me posebno raduje jeste da su kvalifikacijske igre bila prilika za druženje sa brojnim posjetiocima marketa. Kao i uvijek, najsretniji sam kada dolaze djeca sa svojim roditeljima koji su odrasli gledajući serije u kojima sam glumio. Na to sam posebno ponosan, a projekti poput ovog mi daju priliku da se susretnem sa ljudima.

Publika u regiji vas je imala priliku gledati kao voditelja zabavnih emisija. Kakav je osjećaj biti domaćin ovakvog showa u BiH?

Zabava je univerzalni jezik koji ne poznaje granice, a svi znamo da je smijeh najbolji lijek. Biti domaćin ovakvog showa u Bosni i Hercegovini ima poseban značaj za mene, jer sam sretan što imam priliku zabaviti ljude u svojoj domovini. "Bingo časti, Enis se folira" je jedna pozitivna priča, zato sam bez razmišljanja pristao biti dio tima. Nadam se da će gledatelji osjetiti pozitivnu energiju koju smo uložili u emisiju, a ja ću se kao voditelj i domaćin potruditi da stvorim opuštenu atmosferu, potaknem timski duh među takmičarima i, naravno, nastojati da svi zajedno uživamo u ovoj ludoj avanturi.

Prva emisija "Bingo časti, Enis se folira" emitovati će se 11. novembra u 19:15 sati na programu Nove televizije, kada će gledaoci imati priliku saznati kakve izazove su Enis i Bingo pripremili za takmičare.