Film/TV
0

Beyonce želi biti Bond djevojka

Sarajevo-x.com
Američka R&B pjevačica i glumica Beyonce u novom je intervjuu za američke medije otkrila kako bi voljela dobiti ulogu u novoj filmskoj avanturi slavnog tajnog agenta Jamesa Bonda.

Mlada supruga muzičkog mogula Jay-Z-ja, naime, želi eksperimentisati s novim ulogama i vjeruje kako bi bilo odlično kada bi dobila priliku utjeloviti Bondovu ljubavnu metu u jednom od budućih projekata.

"Nikada ranije nisam toliko uživala na filmskim setovima kao što uživam i prepustim se pjevajući na pozornici. Međutim, tokom snimanja mog posljednjeg filmskog projekta "Cadillac Records" doživjela sam isto izvantjelesno iskustvo kao i kad pjevam", objasnila je slavna pjevačica koja je ranije s grupom "Destiny's Child" doživjela svjetsku slavu.

"Želim snimati filmove koji su puni emocija. Na filmskom setu uvijek me uhvati strah i nervoza, ali znam da je to normalno i da mogu ojačati snimanjem novih filmova", dodala je.

Biografski film "Cadillac Records" posvećen je životu utjecajnog izvršnog direktora izdavačke kuće u Chicagu Leonarda Chessea i pjevača koji su snimali pjesme za Chess Records 50-ih godina, a u američkim kino dvoranama počet će se prikazivati početkom decembra.