Bear Grylls dobio otkaz na Discoveryju

S
Sarajevo-x.com
14.3.2012. u 11:19
0
80
Bear Grylls dobio otkaz na Discoveryju
0
Bear Grylls dobio otkaz na Discoveryju Bear Grylls
On je pobijedio žeđ, bol, vožnju po snijegu i pirane, no, ostao je bez angažmana. Bear Grylls je nakon šest snimljenih sezona emisije Discoveryja "Man vs Wild" dobio otkaz zbog nesuglasica, jer je odbio učestvovati u još dva njihova projekta.
"Zbog nastavka ugovornog spora sa Gryllsom, Discovery je obustavio sve trenutne produkcije s njim", rekla je glasnogovornica Discoveryja. Tako će Grylls u budućnosti zaista i ovisiti o svojim vještinama preživljavanja.

"Gryllsov cilj je uvijek bio da pravi 'jake' emisije za svoje brojne fanove diljem svijeta, a na sebe je preuzeo velike rizike kako bi Discovery imao takav nagrađivani program tokom sezona", rekla je Gryllsova zastupnica Heather Krug za magazin People.

"Nažalost, Grylls i Discovery nisu mogli doći do zajedničkog dogovora o novom programu i on se ne slaže sa odlukom Discoveryja o prestanku trenutne produkcije. Grylls je volio ovu emisiju i nastojat će naći načina da slične sadržaje prezentuje svojoj publici širom svijeta", dodala je Krug.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (80)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: