Film/TV
0

Antonio Banderas ponovo režira

FENA/Sarajevo-x.com
Španjolski glumac Antonio Banderas veseli se svom drugom rediteljskom pokušaju nakon završetka snimanja filma o legendarnom Zorrou koji se počeo prikazivati ovaj mjesec.

"To je lik koji mi se uvijek sviđao. Zorro mi je drag jer je popularna figura koja je radila za narod", kazao je Banderas u Madridu. Filmski ljepotan (45) kojega je osamdesetih otkrio Pedro Almodovar ponovo će stati iza kamera u novembru radi snimanja filma "El Camino de los Ingleses".

To je njegovo drugo redateljsko djelo nakon "Crazy in Alabama" koji je snimljen 1999. godine i u kojem glumi Banderosova supruga Melanie Griffith. Film će se snimati u Malagi u Španjolskoj.

"Povratak kući je veliko zadovoljstvo kao i snimanje malog filma, u porodičnom okruženju gdje stvarno mogu izraziti stvari koje osjećam", rekao je Banderas.

U "El Camino de los Ingleses" glumit će španska glumica Victoria Abril s kojom je Banderas glumio u Almodovarom filmu "Veži me!" i drugi manje poznati španski glumci.

"El Camino de los Ingleses" temelji se na istoimenom romanu Antonia Solera i priča o odrastanju adolescenata u Malagi krajem sedamdesetih godina.