Film/TV
0

Angelina Jolie: Poljubac s Mattom Damonom je samo dio mog posla

Sarajevo-x.com
Koja je najveća razlika u poljupcu sa Mattom Damonom i Bradom Pittom? ''Prvi je prijatelj, a drugi je moja ljubav'', rekla je Angelina Jolie, koja zajedno sa Damonom igra u filmu ''The Good Shephard''.

''U stvarnosti, ljudi s kojima smo u vezi puno ne brinu oko toga, jer nas znaju'', izjavila je Jolie za popularnu ABC-evu emisiju ''Good Morning America''.

Damon koji je zajedno sa Pittom glumio u filmovima "Ocean's Eleven" i "Ocean's Twelve", u vezi sa ovim pitanjem je izjavio: ''Sve je to veoma čudno... Svi mi se međusobno dobro poznajemo''.

Damon se za vrijeme snimanja filma ''Good Shephard'', vjenčao sa Lucianom Bozan, a par sada ima i šestomjesečnu kći Isabellu. 36-godišnji glumac je izjavio da nije mislio da će vjenčanje puno promijeniti u njihovoj vezi koja traje već duže vrijeme, ali na kraju jeste.

Jolie je izjavila da ona i Pitt, ne žure sa vjenčanjem. Pitt se zapitao zašto bi se vjenčali kada to gay parovi ne mogu. ''Mislim da je on komentarisao stanje koje svi mi priželjkujemo'', rekla je Jolie. ''To nije komentar na to da li ćemo se mi vjenčati, i kada to planiramo''.

''The Good Shephard'', se premijerno prikazuje u američkim kinima 22. decembra.