Zima je i puca se u 'Sarajevu'
0

Angelina Jolie na setu "naružila" Zanu Marjanović

Sarajevo-x.com
Branko Đurić i Zana Marjanović (Foto: Reuters)
Novopečena režiserka Angelina Jolie privodi kraju prvi dio snimanja filma "Untitled Love Story" u Budimpešti. U ponedjeljak je agencija Reuters objavila nove fotografije sa seta, na kojima se vidi da dolazi do pravog zapleta u ratnoj ljubavnoj priči.

Snimanje Angelininog filma ide "punom parom". Naši glumci, Zana Marjanović i Branko Đurić, barem sudeći prema fotografijama, u potpunosti su se uživjeli u svoju ulogu.

Angelina i njen suprug Brad Pitt ne propuštaju niti jedan detalj tokom snimanja. Režiserka se druži s glumcima na setu, savjetuje ih, a na jednoj od fotografija vidi se i kako daje dodatne upute Zani, koja u filmu glumi glavnu junakinju, muslimanku koja završava u srpskom logoru.

Na fotografijama je i Branko Đurić, koji glumi srpskog vojnika, te srbijanski glumac Goran Jevtić.

Sudeći po scenografiji, u Sarajevu je zima. Rat je u punom jeku... Puca se, a žene i djecu odvode u logore...

Angelina uskoro u Sarajevu

Podsjećamo, Angelina Jolie je dobila dozvolu za snimanje u BiH. Uskoro bi filmska ekipa trebala stići u našu zemlju, gdje će se snimanje nastaviti.

Kako smo ranije objavili, snimanje u BiH će trajati kraće nego što je planirano, a takva odluka je donesena nakon što je federalno Ministarstvo obrazovanja i kulture dalo dozvolu za snimanje, potom povuklo, pa ponovo izdalo dozvolu.