Režija Chloe Zhao
333

Angelina Jolie i Kit Harington u borbi za spas čovječanstva u novom traileru "Eternalsa"

N. O.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Marvel Studios objavio je novi trailer za film "Eternals" u režiji oskarovke Chloé Zhao, a najnoviji video prati teaser koji je objavljen u maju. Film govori o članovima vanzemaljske rase koji se bore za spas čovječanstva.

Najnoviji Marvelov "svemirski izlet" prati besmrtnu vanzemaljsku rasu, zvanu "Eternals" (vječni), koji su potajno živjeli na Zemlji hiljadama godina i posjeduju različite moći i sposobnosti, uključujući super snagu i sposobnost letenja.

Članovi vanzemaljske rase su između ostalih Angelina Jolie, Gemma Chan i Kit Haringtona, a u filmu igraju i Richard Madden, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Don Lee i Barry Keoghan u priči. Jolie glumi elitnu ratnicu Thenu.

Trailer prikazuje i Celestialse, koji su se pojavili u filmu "Guardians of the Galaxy" 2014. godine. "Eternals" se odvija nakon događaja iz filma "Avengers: Endgame".

Prema Marvelovoj web stranici, "mudri i duhovni Ajak (koju glumi Salma Hayek) objašnjava situaciju u kojoj se nalazi Ikaris (kojeg glumi Richard Madden): "Prije pet godina Thanos je izbrisao polovicu stanovništva svemira. Ali ljudi s ovog planeta vratili su sve jednim udarcem prsta".

Film, koji su mnogi prozvali "Marvelovim najambicioznijim filmom do sada", prati ukupno 10 junaka.