Film/TV
0

Anđeli spremni za animirani debi

Klix.ba
Očito inspirirani <em>Animatrix</em> marketinškom strategijom, i <em>Charlijevi anđeli </em>će imati animirani online serijal kratkih filmova.

Nedavno je website AnimatedAngels.com počeo prikazivati prvu od novih animiranih seriji namjenjenu isključivo online publici: Charlie's Angels: The Animated Adventures. Filmove je kreirala kuća Film Roman, koja je također bila zadužene za projekte kao što su The Simpsons i King of the Hill. Animirani Anđeli će imati 6 epizoda, a svaka će trajati otprilike 2-3 minute. Svaka nova epizoda će biti puštana utorkom, da bi se publika zagrijala za premijeru samog filma Charlie's Angels: Full Throttle u svjetskim kinima 27. juna.

U svih šest epizoda će se pojavljivati poznati Anđeli Dylan (sa glasom Drew Barrymore), Alex (sa glasom Lucy Liu) i Natalie (sa glasom Cameron Diaz), koje su u potrazi za kidnapovanim policajcem. Avantura vodi Anđele od Las Vegasa do Mongolije.

Film Roman su također producenti TV serija X-Men: Evolution. Kompanija je dobila nagradu Playboya za animaciju 2002 godine za svoju ko-produkciju filma Tripping the Rift. Također su trenutno u produkciji animiranih serija za Terminatora 3: Rise of the Machines.

Oficijelnu Charlie's Angels: Full Throttle webstranicu možete pogledati ako odete ovdje.