Film/TV
0

Anastacia na otvaranju "Operacije trijumf"

Sarajevo-x.com
Regionalni reality show "Operacija trijumf", u kojem će učestvovati i mladi iz BiH, svojim nastupom otvorit će američka pop pjevačica Anastacia.

Show će početi s prikazivanjem 27. septembra, a Blic javlja da će Anastacia pjevati na impozantnoj bini u nedavno izgrađenom studiju u bivšoj kući Velikog brata na beogradskom Košutnjaku.

Kako je najavljeno, ona će uživo izvesti novi singl i otpjevati duet sa jednim od 16 takmičara - studenata muzičkih akademija koji će u ovoj kući boraviti stotinu dana boreći se za svjetsku muzičku karijeru. Ova pjevačica sa izvanrednim glasovnim sposobnostima prodala je više od 50 miliona primjeraka svojih albuma širom svijeta.

Blic piše da će na otvaranju nastupiti i alternativna rock grupa "Let 3", te hrvatska pjevačica Jelena Rozga, Makedonka Karolina Gočeva, Crnogorac Sergej Ćetković, a producentska kuća Emotion u pregovorima je i sa Zdravkom Čolićem, Marijom Šerifović, te Slovenkom Anjom Rupel.

Organizatori "Operacije trijumf" najavljuju i druga velika imena koja bi se trebala pojaviti u narednim emisijama, a to su Severina, Bajaga, Goran Bregović, Željko Joksimović, grupa Prljavo kazalište, a, kako kažu, do kraja serijala će pokušati ugostiti i Dinu Merlina, grupu Van Gogh, Olivera Dragojevića, Gibonnija, Aleksandru Radović...

Učesnici ovog showa borit će se za svjetsku karijeru, kao što je to bio slučaj u Francuskoj, Rusiji, Šapaniji - zemljama u kojima je show ranije bio emitovan.