Film/TV
0

Amra Silajdžić u seriji CSI: New York na TV1

Sarajevo-x.com
U drugoj epizodi popularne kriminalistčke serije CSI: New York igra i poznata bh. ljepotica Amra Silajdžić.

Na TV1 i Mreži je od 5. septembra startala sedma, posljednja sezona popularne američke kriminalističke serije CSI: New York, koja će biti u emitovanju jednom sedmično ponedjeljkom u 21:10 sati.

U prvoj epizodi nove sezone naziva "34 sprat" ljubitelji krimi istraga upoznali su se sa novom detektivkom Jo Denvil, koju tumači Sela Ward, zaštitnim licem CSI:NY sedme sezone, a koja je uspješno zamijenila dotadašnju glumicu Melinu Kanakaredes.

Novitet, koji je na ponos svim Bosancima i Hercegovcima, a vrijedan posebne pažnje biće predstavljen u drugoj epizodi "Nepoželjni razgovori". Naime, u kratkoj, ali zapaženoj ulozi pojavljuje se mlada i perspektivna bh. manekenka Amra Silajdžić. Amra igra 23-godišnju djevojku, Sass Dumonde, francusku studentkinju, koja za vrijeme sexy on line chata sa Adamom Rosom, biva misteriozno zadavljena.

Na mjestu zločina krim istražitelji otkrit će da je misteriozno nestao i njen laptop, koji je pripadao kompaniji Draga Financial, investicijskoj firmi koja je već bila predmetom istrage FBI-a.

Više o sadržaju otkrijte na TV1 i Mreži, 12 .septembra u 21:10 sati.

TV1