{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Amra Silajdžić - Džeko od oktobra vodi svoju emisiju na Federalnoj televiziji

9.7.2018. u 10:33
871
172
Amra Silajdžić - Džeko od oktobra vodi svoju emisiju na Federalnoj televiziji
871
 
Ukoliko ovih dana u svom gradu sretnete najpoznatiju bosanskohercegovačku manekenku Amru Džeko okruženu kamerama i fotoaparatima, znajte da prisustvujete snimanju novog serijala emisije koja je namijenjena svim ženama.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Riječ je o potpuno novom projektu kojeg agencija Lynks radi u saradnji sa Federalnom televizijom, a premijera prve emisije je u oktobru ove godine.

TV emisija "Ženske priče sa Amrom Džeko" stavlja akcenat na promoviranje ljepota i znamenitosti bh. gradova, a u prvom planu je žena jer su sve priče pričane iz ženskog ugla.

"Žene drže pola neba... Ova misao je tako snažna da sam odlučila upravo s njom započeti priču o projektu koji pripremamo za sve žene i naravno muškarce koji će radoznalo prisluškivati naše priče. Ženske priče, nama svima tako bliske i poznate... Potpuno subjektivne, snažne, emotivne, romantične i uzbudljive. Upoznat ćemo prekrasne žene koje imaju posebno mjesto u srcima svojih ukućana i svojih sugrađana. One će ispričati svoje priče, kroz priče o gradovima u kojima žive. Zajedno ćemo putovati, diviti se ljepotama naših krajeva, uživati u ukusnim jelima, razgovarati o modi i ostalim sitnicama koje nas raduju", objašnjava Amra Džeko koja se nije dvoumila ući u projekat.

Snimanje serijala započelo je početkom juna i produkcijski tim ovih dana čekaju veliki izazovi.

"U prvom dijelu serijala posjetit ćemo 12 gradova širom Bosne i Hercegovine. Putovat ćemo više od 3.500 kilometara kako bismo ispričali ženske priče. Upoznat ćemo izuzetne žene koje u svojoj svakodnevnici zablistaju na trenutak i ostave dubok trag u zajednici u kojoj žive. Neke od njih su nam dobro poznate, neke smo sreli u prolazu, a o nekima ništa ne znamo. Sve one su junakinje našeg serijala", kazala je Selma Kulović ispred agencije Lynks.

Emisija će govoriti o životu, svakodnevnim izazovima savremenog vremena, porodici i društvu općenito. Gledaoci Federalne televizije će od oktobra imati priliku vidjeti prekrasne predjele, kulturno-historijske spomenike, te upoznati običaje iz ženskog ugla i uživati u trenucima opuštanja.

"Ženske priče sa Amrom Džeko" promovirat će pozitivne vrijednosti, podizati svijest o važnosti dijaloga, kulture i umjetnosti. Ukazivat će na važnost očuvanja zdravog životnog okruženja, promovirati poduzetništvo i nauku. Ispričat će male ženske tajne o ritualima i modi, shoppingu i ljepoti te željama i nadama koje su zajedničke svim ženama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: