Za njen 100. rođendan
27

Američka agencija nudi 1.000 dolara za gledanje 10 sati filmova i serija Betty White

L. K.
Betty White (Foto: EPA-EFE)
Betty White (Foto: EPA-EFE)
Američka agencija Choice Mutual odlučila je pokrenuti nagradnu igru povodom 100. rođendana legendarne glumice Betty White. Prijaviti se mogu samo državljani SAD-a, a za 10 sati gledanja filmova i serija velike glumice dobit će 1.000 dolara.

Legendarna Betty će 17. januara 2022. godine proslaviti 100. rođendan, a u čast njene 80-godišnje karijere njeni najveći obožavatelji mogu biti dio posebne igre.

"Betty nas nastavlja inspirisati da uvijek težimo onome što volimo, bez obzira na godine. U čast njenog 100. rođendana platit ćemo jednom sretnom obožavatelju 1.000 dolara da deset sati gleda najbolje filmove i serije koje je snimila Betty White", piše na stranici.

Dodaju kako će odabrani obožavatelj morati pogledati 10 sati serija/filmova unutar 24 sata, kao i da će kompletno iskustvo morati dijeliti na društvenim mrežama kako bi na taj način proslavio ovaj važan dan sa drugim obožavateljima.

Aplikacija je otvorena do 22. novembra, a svi zainteresovani moraju poslati video kroz koji će objasniti zašto baš oni moraju dobiti ovu vrijednu nagradu.