Film/TV
0

Aleksandar Vučić gost vanrednog Teleringa

U ponedjeljak, 11. aprila 2016. u 19:15 sati na programu OBN TV je vanredno izdanje Teletinga OBN TV, a gost Mate Đakovića je Aleksandar Vučić.

U političkom talk showu Telering političari nastupaju kao obični ljudi, bez cenzure i fraza, a tako će biti i u vanrednom izdanju Teleringa u ponedjeljak, 11. aprila kada će Mato Đaković ugostiti Aleksandra Vučića, predsjednika Vlade Republike Srbije.

Sa svojim gostom Đaković će razgovarati o aktuelnim dešavanjima u regionu, posebno nakon presuda Haškog suda. Mogu li narodi Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske živjeti u trajnom miru ili nas u budućnosti čekaju novi sukobi, kakve su posljedice presuda Radovanu Karadžići i Vojislavu Šešelju na odnos Beograda i Sarajeva, ima li stabilne BiH i Srbije bez strateškog saveza Bošnjaka i Srba s obje strane Drine, ko želi destabilizaciju odnosa u regiji, šta će donijeti direktan srpsko-bošnjački dijalog o otvorenim pitanjima, ima li mirne budućnosti bez istine o prošlosti, kakva je uloga Rusije, SAD-a i evropskih sila u regiji, može li ekonomija povezati ono što su uništili ratovi?

Vanredno izdanje Teleringa je na programu OBN TV u ponedjeljak 11.aprila 2016. od 19:15 sati.