{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Al Jazeera Balkans kreće 11. novembra u 18 sati

S
7.11.2011. u 23:59
0
56
Al Jazeera Balkans kreće 11. novembra u 18 sati
0
Al Jazeera Balkans počinje sa emitiranjem svog programa u petak 11. novembra 2011. u 18 sati.
Gledaoci u regionu će preko kablovskih i IP TV operatera, te preko satelita EutelSat kao i na zemaljskom signalu u Bosni i Hercegovini, moći da prate program ove globalne informativne mreže, koja svoj program počinje emitirati iz centralnog studija u Sarajevu te regionalnih centara u Beogradu, Zagrebu i Skoplju.

Kada u petak Al Jazeera Balkans počne sa emitiranjem, postat će prvi program ove globalne mreže koji se emitira na nekom drugom jeziku osim engleskog ili arapskog.

Koristeći se regionalnom mrežom dopisnika, kao i globalnom mrežom dopisništava Al Jazeera mreže, Al Jazeera Balkans će gledaocima u regionu donositi, kako regionalne tako i globalne vijesti, te o regionu izvještavati gledaocima u svijetu koji prate Al Jazeera English i Al Jazeera Arabic programe.

Šest sati lokalno produciranih vijesti, intervjua, komentara i analiza, te kvalitetan dokumentarni program koji će Al Jazeera Balkans emitirati, predstavljaju početak novog poglavlja u medijskom izvještavanju u regionu.

Radeći pod sloganom "Iz svakog ugla i sa svake strane", Al Jazeera Balkans će svojim neovisnim i nepristrasnim izvještavanjem donositi neispričane priče.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: