U bh. kinima
22

Akcioni junaci i kraljevi komedije u filmu "Stig'o ćale 2"

Klix.ba
Distributerska kuća Una Film najavljuje novogodišnju komediju "Stig'o ćale 2" (Daddy's Home 2) koja će se od 23. novembra naći na redovnim repertoarima kina u BiH.

Film koji je okupio akcione junake i kraljeve komedije moći ćete pogledati u sljedećim gradovima Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Tuzla, Zenica, Bihać, Višegrad, Trebinje, Prijedor, Maglaj, Foča i Busovača.

Od reditelja Seana Andersa u novogodišnjoj komediji "Stig'o ćale 2", filmu o rivalstvo između oca i očuha, glavne uloge igraju Will Ferrell, Mark Wahlberg, mačo šmeker stare škole kojeg glumi Mel Gibson i preemotivni John Lithgow kojeg publika poznaje iz serije "Treći kamen od sunca".

U filmu se pojavljuje i prelijepa Alessandra Ambrosio, najpoznatiji Victoria's Secret top model u ulozi Dustyjeve nove žene.

U nastavku svjetskog hita iz 2015. godine, otac (Mark Wahlberg) i očuh (Will Ferrell) udružili su snage kako bi svojoj djeci priredili nezaboravan Božić. Međutim, njihov odnos bit će pred velikim izazovom kada Dustyev otac, mačo i šmeker stare škole (Mel Gibson) i Bradov preemotivni tata, Dad (John Lithgow) stignu, taman na vrijeme da praznike pretvore u opšti haos.

Ne propustite da pogledate ovu komediju i uživate sa cijelom porodicom.