Od 28. decembra
2

Akciona komedija i biografski mjuzikl na repertoaru Cinema Cityja

Na repertoar sarajevskog multipleksa Cinema City 28. decembra dolaze dva nova filma - akciona komedija "Jumanji" i biografski mjuzikl "Najveći showman".

"Jumanji: Dobrodošli u džunglu" (Welcome to the Jungle je akciona komedija reditelja Jaka Kasdana sa Dwayneom Johnsonom, Jackom Blackom i Kevinom Hartom u glavnim ulogama.

U potpuno novoj filmskoj avanturi četvero tinejdžera naći će se u nevjerojatnom Jumanji svijetu. Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru videoigru (Jumanji), bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru: Spencer će tako postati štreberski istraživač (Dwayne Johnson), sportista Fridge će postati pravi Einstein (Kevin Hart), popularna djevojka Bethany će postati sredovječni profesor (Jack Black), a krhka Martha pretvorit će se u neustrašivu ratnicu (Karen Gillan). Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra – već preživljava. Kako bi pobijedili igru i vratili se u stvarni svijet, morat će proći najopasniju avanturu svojih života, ili će ostati zarobljeni u igri zauvijek.

"Najveći showman: Nemoguće će se ostvariti" (The Greatest Showman) Biografski mjuzikl redatelja Michaela Graceyja, u glavnim ulogama Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams...

Priča govori o P.T. Barnumu, vizionaru koji je živio u 19. stoljeću, političaru, showmanu i biznismenu koji je osnovao cirkus nazvan “Barnum and Bailey Circus” a koji je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta.

Jackmanu će se pridružiti i Zac Efron, Zendaya te Michelle Williams.