Film/TV
2

Akcija "Jason Bourne" i komedija "Istjerivači duhova" u Cinema Cityju

Od 28. jula na repertoar Cinema Cityja dolazi akcija "Jason Bourne" i komedija "Istjerivači duhova".

"Jason Bourne" je akcija reditelja Paula Greengrassa, a u glavnim ulogama su Matt Damon, Alicia Vikander, Vincent Cassel...

Matt Damon se vraća svojoj najpoznatijoj ulozi Jasona Bournea. Paul Greengrass, reditelj "Bournove nadmoći" i "Bournovog ultimatuma", ponovo se pridružuje Damonu i režira novi nastavak Bournove franšize, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA izaći iz sjenke.

U "Jasonu Bournu" Damonu će se pridružiti Alicia Vikander, Vincent Cassel i Tommy Lee Jones, a Julia Stiles reprizira svoju ulogu iz prethodnih dijelova.

"Istjerivači duhova" (Ghostbusters) je komedija reditelja Paula Feiga, glavne protagoniste filama igraju Melissa McCarthy, Kristen Wiig i Kate McKinnon.

Trideset godina nakon što je originalni film osvojio svijet, istjerivači duhova vraćaju se na velika platna u malo drugačijoj glumačkoj postavi za nove generacije gledatelja.

Reditelj Paul Feig kombinira sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih likova koje tumače najhumorističnije glumačke zvijezde današnjice. Ovog ljeta spremite se za novo spašavanje svijeta.