Sretna porodica
730

Adnan Hasković na SFF-u sa suprugom Aidom i sinčićem Arslanom

I. S.
Foto: I. L./Klix.ba
Foto: I. L./Klix.ba
Bh. glumac Adnan Hasković je na crveni tepih Sarajevo Film Festivala stigao sa suprugom Aidom i sinčićem Arslanom.
Ovaj predivni plavokosi dječak pobrao je simpatije svih prisutnih. Adnan i Aida su se vjenčali 2017. godine. Večeras su se družili s ekipom filma "Umri prije smrti" u kojem Adnan ima glavnu ulogu.

Spomenuti film režirao je Ahmed Imamović, a premijerno će biti prikazan sutra, 19. augusta u 20:45 u Ljetnom kinu Stari Grad.

Foto: I. L./Klix.ba
Foto: I. L./Klix.ba

Sinopsis: Kada uspješan ginekolog, koji je cijeli život proživio brinući se ni za koga drugog osim za sebe, dobije dijagnozu karcinoma u terminalnoj fazi, u crnohumornom procesu organizovanja vlastite sahrane prisiljen je suočiti se s posljedicama svojih postupaka, uključujući i neuspjeli pobačaj svoje posljednje pacijentkinje.

Uloge u ovom filmu su ostvarili i Mona Muratović, Milan Pavlović, Almir Kurt, Aida Bukva, Miki Trifunov, Rade Šerbedžija, Maja Jurić...

"Imao sam divnu saradnju sa svim mojim partnerima u filmu. Prije svega su to divni ljudi pa onda i divni glumci. Svi su specifični. Naravno, imali smo beskrajno povjerenje jedini u druge i u Ahmeda. Djelovali smo kao tim. Jedino tako je i mogao nastati ovaj film. Bez zadrške i prepispitivanja smo se upustili u ovu priču. Veoma je važno povjerenje između partnera u svakom projektu, a pogotovo u ovakvom projektu. Svi su napravili sjajan posao", naveo je Hasković ranije u razgovoru Klix.ba.