Film/TV
24

Aca Lukas ponovno u žiriju Zvezda Granda

Sponzorirani članak
Novo izdanje Zvezda Granda na OBN TV-u od 21 sat donosi još jedno uzbudljivo i zanimljivo veče uz mlade talente koji će svojim glasovnim mogućnostima pokušati osvojiti žiri.

Aca Lukas se ove subote vraća u žiri za izbor Zvezda Granda. Ipak, Lukas se neće vratiti kao stalni član žirija već će se pojaviti kao gostujući član. Aca Lukas je u žiriju Zvezda Granda bio dvije sezone, ali je zbog bolesti ove godine napustio stalno mjesto u žiriju.

U novom izdanju Zvezda Granda moći ćete vidjeti kako su Aca Lukas i Jelena Karleuša u toku emisije odlučili napraviti selfie i kako je Marija Šerifović napustila studio i preselila se u sobu emocija nakon rasprave sa Sašom Popovićem.

Mariju Šerifović, a i ostale članove žirija pogodile su Sašine riječi da Jelena Karleuša najviše doprinosi show-u. "Ti, Jeco, najviše doprinosiš gledanosti ovog show-a. Pun pogodak.", rekao je Saša.

To će biti savršena prilika Šerifovićki da pokaže direktoru “Granda” da i ona zna šta je show, skinuti će bubicu, obući jaknu i otići kod Voje. Za njom će krenuti i Dragan Stojković Bosanac, Šaban Šaulić i Snežana Đurišić dok će Aca i Ana ostati sa Jelenom i Popovićem u studiju.

Nastavak ova priče saznajte u subotu od 21 sat u programu OBN TV.