Obradovali fanove
41

Aaron Paul i Bryan Cranston prihvatili uloge u novom filmu "Breaking Bad"

Klix.ba
Fotografija: Shutterstock
Fotografija: Shutterstock
Fanovi serije "Breaking Bad" mogu odahnuti, fenomenalni dvojac Aaron Paul i Bryan Cranston su prihvatili uloge i pojavit će se u novom filmu "Breaking Bad" pored još nekoliko glumaca koji su publici poznati po prijašnjim pojavljivanjima u seriji.

Bryan Cranston, glavni lik serije, u novembru 2018. je otkrio da za nekoliko dana počinje snimanje filma baziranog na istoimenoj seriji, ali tada još nije bilo poznato da li će se on pojaviti u njemu, s obzirom da je njegov lik Walter White preminuo na kraju pete sezone.

Snimanje serije je završeno 2013. godine a ona je proglašena jednom od najboljih serija ikada, te je dobila najviše pozitivnih kritika i pohvala od publike.

Režiseri filma su osim Bryana i Aarona najavili i ponovno pojavljivanje Krystena Rittera, Jonathana Banksa, Jessea Plemonsa, Charlesa Bakera, Matta Jonesa i Roberta Forstera.

Očekuje se i povratak tragične ljubavi jedne od glavnih uloga, Aarona Paula, koji u seriji glumi Jessieja Pinkmana. Njegova bivša djevojka koja je preminula u seriji bi se trebala pojaviti u filmu u jednom od njegovih sjećanja.

Bryan je u jednom od ranijih intervjua izjavio kako mu se lik Waltera Whitea jako svidio te kako bi ga rado opet igrao.

"Uzbuđen sam zbog snimanja filma jer je snimanje serije bilo jedno od najljepših profesionalnih iskustava u mom životu i jedva čekam da se ponovo sretnem i radim sa svim tim ljudima", zaključio je Bryan.