Film/TV
0

"Mrak film 5" u Family Centru Ekran

Klix.ba
Nova filmska sedmica, koja počinje 18. aprila, donosi peti nastavak urnebesnog serijala "Scary Movie", u svježoj postavi, s posebnim pojavljivanjem legendarnih likova poput Charlieja Sheena i Mikea Tysona, koji tumače sami sebe.

Koji filmovi su ih inspirisali u "Mrak filmu 5" ( Scary Movie 5)? Mladi par dovodi kući iz bolnice novorođenog sina i nakon toga svjedoče neobičnim aktivnostima u svom domu. Uz pomoć nadzornih kamera i tima eksperata spoznaju da ih progoni zli demon...

Termini projekcija svaki dan od 17:00, 19:00 i 20:45 sati.

Već naredne filmske sedmice, od 25. aprila, očekuje nas početak blockbuster sezone u svjetskim kinima i dvoranama Family Centra Ekran otvaranjem Marvelovog "Iron Mana 3", koji će suočiti drskog, ali genijalnog industrijalca Tonyja Starka/Iron Mana sa neprijateljem čiji utjecaj nema granica u digitalnom 3D-u koji oduzima dah. Ulaznice u pretprodaji za prvi vikend prikazivanja potražite na kinoblagajnama već od 18. aprila.

Podsjećamo sve posjetioce na posebnu ponudu doručak i ručak menija baziranih na proizvodima Perutnine Ptuj. Svi posjetioci FC Ekran po posebnoj cijeni će uz doručak meni dobiti desert i topli napitak, a uz ručak meni predjelo, prilog i salatu. FC Ekran i Perutnina Ptuj BiH su za posjetioce pripremili i posebnu aktivaciju u okviru koje će kupci doručak i ručak menija imati priliku osvojiti poklon paket proizvoda Perutnine Ptuj i dva vaučera za kino projekcije. Aktivacija će trajati od 15. aprila do 15. maja kada će biti izvučena imena dobitnika poklon paketa. Broj poklon paketa je ograničen.