Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je Tarik Kaljanac i što je on bitan? Joj klixe Bgmi nerviraš nekad. 'vako si dobar al' ga znaš zijanit.
Nije on BH maneken kad ej u ameici da je htio da bude bh ostao bi ovde i borio se. I cuvao pecat normalno.
Ko je ovo
Čekaj ovo je fakat članak na Klixu!?? ...koji kur...
I ja se odlucim pa zajebem pa nikom nista
Tarik,mislim da bi te on vise usrecio od te heteroseksualne pratilje,u pitanju je jedan velemajstor u pravljenju slastica,sada vec u 40-im godinama i vec zapustenog izgleda,sa poprilicnim medaljonom kao Fon Karajan(Zikina Dinastija). Naravno ime ce ostati tajna ali da se zna da dan danas lijeci svoju tugu sa mackom kojeg je usvojio i dao mu ime Tarky !
Tarik je mene uvijek uzbudjivao...lijep decko,visok i atletski gradjen... Nisam bio jedini u tom uzbudjivanju! Jos je jedan mon prijatelj bio lud za njegovim stomakom i ocima bolje ljesnjaka,ipak nije u redu da ga ovako prozivam i nase je vrijeme proslo.
Poslao poruku supruzi a supruga pored njega. Lakse mu je bilo u lice reci sta misli.
bolest je svaki trenutak privatnosti dijeliti sa bilo kim na svijetu...da mu valja sta ta zena trebala bi ga pljunuti u facu ali vjerovatno je veci snob od njega.
koristiti kao lijek protiv opstipacije
Meni se cini da je ovaj Sebilj malo ukrivo...
Poslao joj emotivnu poruku "gušim se", "ostajem bez vazduha".. "umireeeeeem"... AIR Pollution
Jel administrator musko ili zensko, ili neki od transrodnih spolova, samo da znam u kojem licu trebam pisati? Rekoh ti okani me se, svojom mukom dobivam pluseve, nemoj biti ljubomoran.
Daj ba, sta je ovo, bolje stavi tangice od Amre da vidimo, ako je moguce ikako.
Kome su interesantni ovi clanci? Al stvarno vise!?
hu iz ju