Zabava 6. jula
16

Early bird karte i pogodnosti za Brown Sugar RnB party na bazenu

D. B.
Foto: Sulejman Omerbašić
Foto: Sulejman Omerbašić
Nakon što je najavljeno da jedan od najboljih i najposjećenijih domaćih RnB evenata Brown Sugar RnB svoje specijalno izdanje organizuje na bazenu Termalne rivijere u Sarajevu, zavladao je veliki interes za kartama i pozivnicama.

Veliki broj zaljubljenika u ovu vrstu zabave sa nestrpljenjem čeka subotu, 6. jula, kako bi uživali u ovom nesvakidašnjem eventu koji FM Jam ekipa priređuje u saradnji sa Red Bullom.

Event počinje u 18 sati i trajat će do 23:59, a Pal-e ekipa priprema posebne svjetlosne i druge efekte koji će uz vrhunsku muziku upotpuniti poseban doživljaj publici na bazenu.

Prethodna dva eventa u Domu mladih i Zetri, organizatori su se potrudili da naprave poseban, drugačiji ambijent, pa će tako biti i na bazenu.

Karta za ovu ljetnu zabavu na Termalnoj rivijeri košta 15 KM sa uključenom konzumacijom. Danas će u sistemu kupikartu.ba biti puštene u pretprodaju “early bird” karte po cijeni od 10 KM sa uključenom konzumacijom.

Partner projekta UniCredit Bank dd Mostar se pobrinuo da kada platite kartu Mastercard® karticom UniCredit Bank u sistemu kupikartu.ba drugu kartu dobijete gratis. Ova pogodnost je omogućena do četvrtka, 4. jula ili do rasprodaje kontigenta karata namijenjenih za prodaju.

Da pogodnostima za ovu zabavu nema kraja, pokazuju hotelski partneri Hills i Hollywood koji će svima koji žele potpuni ugođaj i rezervaciju sobe tu subotu uz pokaz pozivnice ili karte omogućiti popuste i do 20 posto.

Brown Sugar RnB ekipa radi veliki broj zabava, a specijalna edicija u saradnji sa Red Bullom polako, ali sigurno prerasta okvire običnog partyja.