Dr. Pasha proizvodi na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović

Dr. Pasha proizvodi na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović
5
Klix.ba
22.12.2015. u 10:17
23
komentara
5

dijeljenja
Dr. Pasha proizvodi na Trgu oslobođenja – Alija Izetbegović
Bogatoj sajamskoj ponudi 5. Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa doprinosi i kućica Dr. Pasha, gdje posjetitelji mogu kupiti razne vrste sapuna i shea buttera.
U potpunosti ručno i s ljubavlju napravljeni prirodni Dr. Pasha proizvodi garantiraju beskompromisan kvalitet, učinkovitost i jedinstven ugođaj. Dr. Pasha proizvodi svojim prirodnim sastojcima vraćaju snagu, okrepljuju duh i omogućavaju uživanje u jedinstvenom trenutku opuštanja, ostavljajući kožu mekom i svježom.

U ponudi su sapuni od lavande, mente, meda, maka i cimeta, kukuruza i eukaliptusa, shea butter limun, shea butter ruža, kafa aromatica i kafa karanfilić.

Izlagači na Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu svoje proizvode u sklopu izložbeno-prodajnih kućica nude posjetiteljima svakog dana od 10 do 22 sata i to na dvije lokacije, na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i na Trgu djece Sarajeva ispred BBI centra.

Više informacija o Coca Cola Sarajevo Holiday Marketu možete saznati putem Facebook profila Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa.
Prijavi grešku


Komentari (23)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...