{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Donna Ares za Klix.ba: Rak i ja smo završili, ja sam za njega Don Ares!

8.10.2015. u 22:13
0
Donna Ares za Klix.ba: Rak i ja smo završili, ja sam za njega Don Ares!
0
 
Bh. pjevačica Donna Ares je nakon godinu dana intenzivne borbe sa rakom grlića maternice, uz pomoć hemoterapije, te nevjerovatne životne snage uspjela pobijediti ovu opaku bolest. Pjevačica je ovim povodom dala ekskluzivni video intervju za portal Klix.ba, u kojem je ispričala detalje svoje borbe i oporavka, te najavila nove projekte i veliki pobjednički koncert u rodnom Bihaću.
Sa Donnom Ares smo se našli u frizerskom salonu Morgan njenog dugogodišnjeg prijatelja, frizera Ade Karišika, u kojem smo imali priliku porazgovarati o njenom procesu oporavka, ali i novim planovima koji pjevačicu očekuju u narednom periodu.

Donna Ares je za Klix.ba govorila o svojoj borbi sa rakom grlića maternice i procesu liječenja koji je trajao godinu dana. Danas, godinu dana nakon što je saznala za dijagnozu i činjenicu da boluje od smrtonosne bolesti, Donna Ares kaže kako je pobijedila rak. Njeno iskustvo ju je inspirisalo da napiše knjigu "Soba za nikoga" u kojoj je detaljno opisala svoj proces oporavka i liječenja, kao i da osnuje fondaciju Donna Ares koja će pomagati ljudima oboljelima od raka.

Osvrnula se na podršku koju je sve ovo vrijeme dobivala od ljudi putem društvenih mreža i Facebooka na kojem je redovno svoju publiku informisala o procesu i toku liječenja.

Donna Arres je u intervjuu za Klix.ba najavila i nove koncertne i promotivne aktivnosti.

Sredinom oktobra, u Domu Oružanih snaga BiH u Sarajevu predstavit će i svoju novu knjigu "Soba za nikoga", nakon čega 31. oktobra slijedi njen prvi, kako ga naziva pobjednički koncert u njenom rodnom gradu Bihaću.

Pjevačica priprema i koncert u Beču, u saradnji sa Otvorenom mrežom Beč koji je humanitarnog karaktera 14. novembra u velikom dvorcu u Beču. Nakon toga, 28. novembra pjevačica nastupa u maloj sali dvorane Mejdan u Tuzli.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: